Experienta si dedicatie

Servicii Corporate

Beneficiile sunt Importante

  • Tarife preferențiale
  • Disponibilitate last minute pentru serviciile de cazare și transport
  • Manageri de cont dedicați
  • Suport tehnologic cu personalizare in-house
  • Card cadou

Raport servicii corporate

Vă punem la dispoziție un raport periodic detaliat cu deplasările efectuate. Acesta este personalizat în acord cu necesitățile companiei Dvs. și include toate informațiile legate de călătoriile efectuate în interes de serviciu, detaliile financiare aferente, precum și centrul de cost sau alte informații de interes pentru clienții noștri.

Tehnologie

Serviciile de ticketing se realizează prin intermediul a 2 sisteme GDS, Anchor Travel având contracte de parteneriat cu Amadeus si Travelport, precum și prin utilizarea sistemelor de rezervare oferite de companiile aeriene, agenția noastră fiind acreditată IATA (International Air Transportation) Pentru serviciile de cazare utilizăm sisteme de rezervări internaționale ce au în portofoliu peste 200.000 de hoteluri cu tarife negociate în România și alte peste 200 de tări, având acces la disponibilități last minute.

Contracte de volum

În cadrul contractelor cu volum ridicat de rezervări, oferim clienților noștri corporate posibilitatea să aleagă modul de lucru, utilizând platforme moderne ce optimizează fluxul de rezervări, transmiterea electronică a documentelor, procesul de licitație, decont, raportare etc.

M.I.C.E.

Consultanții Anchor Travel au o experiență de peste 20 de ani în planificarea și organizarea evenimentelor corporate, incluzand întâlniri de afaceri, activități de team-building, lansare de produse, petreceri de firmă, excursii tip incentive și multe altele. În domeniul congreselor pharma și medicale, venim cu soluții complete pentru clienții noștri, optimizăm costurile de deplasare și organizăm serviciile până în cele mai mici detalii, având o experiență vastă și parteneri de încredere.

Disponibilitate 24/7

Toate serviciile corporate sunt oferite de Anchor Travel împreună cu consultanță de specialitate disponibilă 24/7 fără costuri adiționale

Echipa Anchor Travel face eforturi susținute să adapteze fluxul de organizare a deplasărilor Dvs la condițiile actuale impuse de pandemia Covid-19.
Ne alegem cu grijă partenerii de lucru, astfel încât să punem la dispoziția clienților noștri o politică de călătorie cât mai flexibilă.
Urmărim îndeaproape reglementările oficiale pentru a asigura desfășurarea tuturor deplasărilor Dvs. în condiții de maximă siguranță.